JÓGA ÉS ÉLMÉNY NYARALÁSOK VILÁGSZERTE! Ázsiában, Amerikában, Görögországban, Olaszországban, Erdélyben, Részletek >

Iyengar Jóga Alapozó Képzés Székesfehérvár

2020. 03. 01.

Mi az az Iyengar Jóga? Ki volt B:K:S IYENGAR ??B.K.S IYENGAR 1918-ban Bellurban született egy szegény család sarjaként. A szegénység betegségekkel ( malária, tifusz, TBC) karöltve nyomta rá bélyegét fiatal éveire. Krisnamacsarjával való találkozása indította el a jóga útján, előbb Guruja útmutatásait követve tanult, majd egy teljesen komplett saját rendszert-az Iyengar Jógát-fejlesztette ki évtizedek alatt.

Az alapozó képzés időtartama : 2020 március-december. A képzés havonta egy vasárnapi napon lesz, 2×120 perces órák keretében.9:00-13:00

Időpontok:  március 1, április 5, május 10, június 7, július 5, szeptember 6, október 4, november 8

Tanárok:  Sárig Hajnalka, Tolner Mária, Kovács Adrienn

Helyszín: Fizio 2.0 Székesfehérvár Sár utca 1

A képzés ára: január  15-ig befizetve 72 000, február 10 után pedig 76 000 ft.

Fizetési módok: Banki átutalás, weben kártyás fizetés, szép kártyával Budapesten a Gold Jóga és Mozgás Központban  (1111 Budapest Bercsényi utca 5 )

Kiknek ajánlom ?: Kezdő gyakorlóknak akik az alapoktól el tudják sajátítani a kezdő Iyengar Jóga pózokat. Akik a jógát be szeretnék építeni a mindennapjaikba, hiszen otthoni gyakorlásra is inspirációt nyernek.

Haladó gyakorlóknak, akik tudni szeretnék, hogyan építi föl az Iyengar rendszer a pontos, precíz, módszeres gyakorlást, ami a betegségeket is megszünteti. Ülő munkát végzőknek, stresszes munkát végzőknek, ha nehezen tudsz kikapcsolni és alvás problémáid vannak, ha idegrendszeri és hormonális problémáid vannak, mozgás szervi problémákkal küzdesz. Sportolóknak, akik hatékonyan tudnak a jóga által regenerálódni.

Jelentkezz még MA: az alábbi űrlapot kitöltve  küldd el a jelentkezésed.