Hormonális problémákra 10 alkalmas tanfolyam

2020. 03. 16.

Ha ismerősen hangzik számodra a PCOS, IR, menstruációs ciklus felborulása, ciszta, mióma, menszesz kimaradása, meddőség, hízás, fáradtság, endometriózis, tarts velünk. Nőként hyper érzékenyen éljük napjainkat és az idegrendszerünket érő hatások, a külvilágból érkező ingerekre adott érzékeny reakcióink, gyakran odáig fajulnak, hogy a hormonális egyensúly is felbomlik.

Ennyire fontos kezelni és elengedni a mindennapos stresszt, megváltoztatni a hozzáállásunkat a dolgokhoz, hiszen az egészség az első és legfontosabb mindenek előtt. Saját tapasztalataimat és a jól működő módszereket szeretném átadni, hiszen jómagam is küzdöttem ilyen betegségekkel.

Hála a betegségeknek, megtanultam magamat rendbe hozni gyógyszerek nélkül. Helyreállt a hormon szint és a ciklusom is. Nyilván először magunkban kell belül rendet tenni és minden fejben dől el. Jóga oktatóknak is ajánlott, hiszen manapság minden harmadik hölgy küzd ilyen problémákkal.

A tanfolyam során a bennünk rejlő nőiséget erősítjük és tárjuk fel, mind spirituális, mind anyagi értelemben. A nőiségünk megélése rendkívül fontos, hiszen nőként csak így élhetünk teljes életet. Ebben a jóga rengeteget segíthet, de meg kell tanulnunk az állandóan áramlásban lévő női ritmusunkhoz igazítani. Tarts velünk ezen az úton! Az alkalmak során egy rövid beszélgetésre számíthatsz, amelyet egy gyakorlás követ, különféle tematika alapján. A témák külön-külön is kerek egészet alkotnak, azonban célszerű mindegyik alkalmon a részvétel.
1. Bevezetés a női ciklikussággal összhangban felépített jóga gyakorlásba
2. Fókuszban a medencefenék izomzatának megerősítése
3. Kiegyensúlyozott lelki állapot a nőiség jegyében
4. Hormonális egyensúly a női jóga segítségével
5. A bennünk rejlő istennő felébresztése és elfogadása jógával
6. Szabad –e jógázni a menstruáció alatt?
7. A női életút 4 vérmisztériuma és ehhez kapcsolódó meditációs gyakorlatok .

A 8, 9, 10-ik alkalom Jóga gyakorlás és a házi feladatok kidolgozása, otthoni gyakorláshoz útmutató.

Oktatók: Tamaskó Anett és Sárig Hajnalka
A 10 alkalmas tanfolyam ára: 35 000 ft, amit fizethetsz készpénzben a tanfolyam kezdési időpontja előtt 2 nappal, banki átutalással a következő bankszámla számra:
Ganesha Yoga Kft: 10918001-00000095-8249001

Kezdési időpont: 2020 március 16 18-tól hétfő 18:00 órától 19:30 ig. Tanfolyami napok 10 egymás utáni hétfő

Helyszín : NJOY Jóga Stúdió 1111 Budapest Bercsényi utca 5
A tanfolyam ára: 35 000 ft

Ha kérdésed van, bátran hívj telefonon a +36208498424-es telefonszámon.