JÓGA ÉS ÉLMÉNY NYARALÁSOK VILÁGSZERTE! Ázsiában, Amerikában, Görögországban, Olaszországban, Erdélyben, Részletek >

Hormonális problémákra jóga tanfolyam Sárig Hajnalkával

2023. 04. 26.

Sárig Hajnalka 20 éve gyakorolja és 16 éve tanítja az Iyengar Jógát.
2011-től 2019-ig több hónapot töltött Indiában az Iyengar Jóga Intézetben és személyesen volt szerencséje az Iyengar családtól tanúlni, az intézetben gyakorolni.
A betegségek lelki hátterét is kutatja huszonéves kora óta.
Kaló Jenő orvosi asztrológia tanfolyamait végezte el évekig, 25 éves korától már szerette volna tudni a válaszokat a miértekre.
Az okokat a betegségeire.
Egy komoly hormonális probléma, metabolikus szindrómával kapcsolódva, motiválta arra, hogy holisztikus szemlélettel, jógával, ájúrvedával visszanyerje az egészségét.
Sikeresen le tudta győzni az egészségügyi pronlblémákat és több, mint 6 éve teltházas hormonális egyensúly tanfolyamokat tart a 11-ik kerületben.

Ha ismerősen hangzik számodra a PCOS, IR, menstruációs ciklus felborulása, ciszta, mióma, menszesz kimaradása, meddőség, hízás, fáradtság, endometriózis,nem megfelelő progeszteron szint tarts velünk. Nőként hyper érzékenyen éljük napjainkat és az idegrendszerünket érő hatások, a külvilágból érkező ingerekre adott érzékeny reakcióink, gyakran odáig fajulnak, hogy a hormonális egyensúly is felbomlik.

Ennyire fontos kezelni és elengedni a mindennapos stresszt, megváltoztatni a hozzáállásunkat a dolgokhoz, hiszen az egészség az első és legfontosabb mindenek előtt. Saját tapasztalataimat és a jól működő módszereket szeretném átadni, hiszen jómagam is küzdöttem ilyen betegségekkel.

Hála a betegségeknek, megtanultam magamat rendbe hozni gyógyszerek nélkül. Helyreállt a hormon szint és a ciklusom is. Nyilván először magunkban kell belül rendet tenni és minden fejben dől el. Jóga oktatóknak is ajánlott, hiszen manapság minden harmadik hölgy küzd ilyen problémákkal.

 Időpontok: 2023 január 26-tól szerdánként   A tanfolyam 10 alkalmas.

A 90 perces foglalkozások 18:00-19:30-ig tartanak

Helyszín : Középpont Jóga stúdio

A tanfolyam ára: 50 000 ft

Fizetés lehetőségek: itt a weben bankkártyával, banki átutalással, készpénzben a stúdióban.

Fizetési és jelentkezési határidő: 2023 április 25