JÓGA ÉS ÉLMÉNY NYARALÁSOK VILÁGSZERTE! Ázsiában, Amerikában, Görögországban, Olaszországban, Erdélyben, Részletek >

Köszönöm, hálás vagyok 2014.12.31.

Köszönöm, hogy élhetek és létezem, hogy a nagy egésznek egy kis részecskéjeként működhetek.
Köszönöm a szüleimnek, hogy a teremtés csodájával egyesülve igent mondtak a létezésemre, a fogantatásomra, hogy föl neveltek és megmutatták számomra a világ egy kis szeletét.

Köszönöm a páromnak, hogy részese az életemnek. Hála, hogy megoszthatom vele az élet örömeit, ugyanakkor a bajban, bánatban is mellettem van. Fájdalomban és szárnyalásban egyaránt osztozunk, támogatjuk egymást az élet forgatagában. Hálás vagyok, hogy részese lehetek a párosság misztériumának, minden nap hála és köszönet érte.

Köszönöm a testemnek, hogy általa tapasztalhatom meg a külvilágot. Hála, hogy jelzéseket ad, ha valamit nem jól csinálok, betegséggel válaszol, ha valamire föl akarja hívni a figyelmem. Ha van olyan állapot, ami ellen minden sejtem tiltakozik, a betegség által követeli ki a változtatásokat. Elengedésre kényszerít, hogy ami már nem a javamat szolgálja, ne is legyen a része többé az életemnek.

Köszönöm a kollégáimnak, hogy vannak, hogy együtt színesebbé, vidámabbá tudjuk varázsolni a hétköznapokat. Egymást segítve és bíztatva, igazi jó csapattá válhatunk. Szeretlek titeket úgy, ahogy vagytok, néha morcosan, néha hulla fáradtan, néha szárnyalva együtt emelkedünk, aztán zuhanunk a mélybe, hogy majd újra emelkedni legyünk képesek.

A mélységeket és magasságokat is tapasztalhatjuk, hiszen nem mindig minden szép és könnyű, a nehézségek a legnagyobb tanítómesterek.

Köszönöm a főnökeimnek a rám bízott feladatokat, a bizalmat, a bátorítást.
Hála, hogy vannak és motiválnak. Köszönet, amiért néha tükröt tartanak felém, hogy lám, lám, ez vagy te most, lehetnél ennél sokkal jobb és gyűjtsd össze a meglévő erőforrásaidat, koncentrálj, menni fog. 🙂
Igyekszem helyt állni, néha 100%-os erőbedobással, aztán teljesen lemerülve lelkesedés hiányában.
Majd újra nagy lendülettel és hittel, kitartással és becsülettel.

Köszönöm a tanáraimnak és szellemi vezetőimnek a sok segítséget, tanítást, gyógyítást.
Kívánom, hogy a sok jó, amit irányomba gyakoroltak, tettek az életüket könnyítse és tegye csodálatossá, kísérje áldás minden lépésüket.

Köszönöm a tanítványaimnak, hogy kitartóan, lelkesen, rendszeresen gyakorolnak, készülnek, hogy erősek legyenek az élet viharaiban. Köszönöm a nyitott szíveket, a beszélgetéseket, hála, hogy egymás tükrei vagyunk és a bennünk élő Isten köt össze mindannyiunkat.

Köszönöm a legfelsőbb énemnek, hogy felébredt egy 11 éves illúzió és álomvilágból, kiszabadult a fekete mágusok karmai közül.

Hála a gyógyítóimnak, tanítóimnak, hogy mellettem voltak ebben a nehéz időszakban, és segítették az újjászületésemet.

Kívánok mindenkinek határtalan szeretet és öröm-élményeket.
Örülj az életnek, örülj, hogy létezel, a boldogság lakozzon benned.