JÓGA ÉS ÉLMÉNY NYARALÁSOK VILÁGSZERTE! Ázsiában, Amerikában, Görögországban, Olaszországban, Erdélyben, Részletek >

Csodás, tanító álomból ébredtem

Napsütéses vasárnap van.

Úgy érzem a hét eseményei, történései, a hétköznapok teljesen kimerítettek. Voltak csalódások, bizalom és hit vesztések. Érzések, óriási kérdőjelek, múlt, jövő, hogyanok és miértek ?

Iyengar Jóga tanár társaimmal csapatot építünk a Kopaszi gáton.Kellemes beszélgetések, kötetlen témák, ugyanakkor készülünk és tervezünk,hiszen 2018-ban mesterünk B.K.S.IYENGAR 100-ik születésnapja lenne.

Kellemes délután, majd esti levezető Iyengar jóga a Gold jóga stúdióban.

Éppen 2017 június 10-én volt, 11 éves, ma már 12-ik éves a Gold Jóga stúdió. Goldos jógás csapatunk, gyakorlóink pedig zömével már 17 éve velünk jógáznak.

Elszaladtak az évek és sok boldog, meghitt, csodás pillanatok millióit a szívemben őrzöm.Lelkes tanítványok, érdeklődő tekintetek, közös szív élmények, hála értetek.

A fáradtság ólom súlya segíti az azonnali elalvásom és csodás álmok jönnek. Nem akarom az ébredést,folytatnám, ameddig csak lehet.

Egy óriási színpadot látok, perceken belül tanítani fogok, rengeteg ember várakozik, ismeretlenek számomra.

Az első sorban Iyengar mester gyakorol, álmomban mélyen ledöbbent, hogy a gyakorlók között háromszög pózban van, amit én tanítok a tömegnek. Bólogat, mosolyog, ragyogm fénylik és inti, hogy kövess 🙂

Vagyis a telepatikus kommunikáció zajlik, jelekből értem őt, a tervezett program változik, ő diktál, ő vezet, én tanítok és előttem az óriási tömeg.

Minden magától történik, nincs erőlködés, áramlás van ,alázat van és árad a szeretet.Nemcsak jóga pózok vannak, odaadás, elfogadás, elengedés, csak a pillanat és ő vezet. Az úton lesznek akadályok, megpróbáltatások, harcok, elbizonytalanodások, vezessen a szíved.

Véget ér a tanítás, mesterünket körbe vesszük, magyar nyelven annyit mond, hogy köszönet, jövök még felétek 🙂

Elcsodálkozva magyar szavain, az ébresztő óra hangja ráz meg.Széles mosollyal és boldogan ébredek, a találkozás mesébe illő volt, köszönöm Guruji, hálás köszönet 🙂