Ájurvéda Képzés az alapoktól a terápiáig

2018. 09. 03.

Örömmel tudatjuk, hogy az ájurvéda képzés, évek óta álmainkban szerepel és most végre Pallavi Shinde indiai orvos elfogadta a meghívást és Magyarországra utazik tanítani bennünket.

Az alapoktól indulunk és a cél eljutni a terápiáig, hogy ájurvéda terapeuta tudással és nemzetközi oklevéllel távozzunk a tanfolyamról. Ugyanakkor a jógához hasonlóan az ájurvéda is egy életen át tartó tanulás és lehetőség van további haladó képzéseken is részt venni a jövőben, hiszen nagyon szerte ágazó tudományról van szó.

Időpontok:

 

2018 szeptember 3, 4, 5, 6, 7

2018 november 26, 27, 28, 29, 30

2019 január 21, 22, 23, 24, 25

A képzési napokon az oktatás 9:00-13:00 óráig és 14:00-17:00 ig tart. Az oktatás angol nyelven folyik, magyarra fordítással.

Helyszín: Gold Center 1117 Budapest Budafoki út 111-113.

A képzés ára : 300 000 ft. Kérheted a fizetést 6 egyenlő részletben így 8 hónapon át 50 000 ft a havonta fizetendő összeg, augusztustól  januárig

Az első részlet augusztus 25-ig fizetendő, ez az összeg a tanfolyamon való helyed lefoglalását biztosítja.

Fizetési módok:Weben hitel és bankkártyával, szép kártyával, banki átutalással, készpénzben.

Kiknek ajánlom?: Masszőröknek, jóga oktatóknak, gyógytestnevelőknek,orvosoknak,  testnevelőknek, természetgyógyászoknak

Valamint mindenkinek, aki számára fontos az egészség, harmónia, tudatos életmód, egészséges táplálkozás, jóga, életerő és teljesség.

Jómagam először 2012 nyarán sétáltam be Indiában DR PALLAVI SHINDE rendelőjébe. Elsősorban a kiváncsiság hajtott, érdekelt a téma, úgy éreztem szeretnék elmélyülni az ájurvéda tudományában is a jóga mellett. Egy teljes diagnózis után képet kaptam a pillanatnyi állapotomról és egy javaslatot, hogy milyen kezelésekkel, étrenddel, jóga gyakorlással tudom vissza állítani a kívánt állapotot testileg, lelkileg, mentálisan is. Akkor kezdődött a nagy utazás, hét hónapon át minden nap jártam a kezelésekre és rengeteget tanultam, tapasztaltam. Az eredmény magáért beszélt, azonnal el búcsúzhattam a betegségektől, kitisztult a fejem, a gondolkodásom, egy mély testi és lelki megtisztuláson estem át, ami egy teljes újjászületéshez vezetett. Pallavi nemcsak egy orvos , hanem egy igazi tündér manó is, ő gyűjti a gyógynövényeket, ő készíti a sampont, haj olajat is, teljesen személyre szabja a táplálkozást és a kozmetikumokat is. Ő volt az első, aki a bőrömet és hajamat csillogóvá és selymessé varázsolta.

Született néhány blog bejegyzés is a kezelések és terápia idejében, ha van türelmetek olvassátok szeretettel.

4.9 250